AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyi damat görmek

Kahve falında abiyi damat görmek

Kahve falında abiyi damat görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında abiyi damat gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında abiyi damat görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında abinle evlendiğini görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abinin öldüğünü görmek küs kimselerin barışacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abi diye bağırmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında abi ölmüş görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Kahve falında baba abi görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abiyi sevgili olarak görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında abiyle evlenmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir