AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi düğünü görmek

Kahve falında abi düğünü görmek

Kahve falında abi düğünü görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abi düğünü gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler.

Kahve falında abi düğünü görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına yorulur.

Kahve falında abinin düğününü görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olmayan abi görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında abi olmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında öz abi görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş abi görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abi ve baba görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne baba abi görmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir