AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi ve dayı görmek

Kahve falında abi ve dayı görmek

Kahve falında abi ve dayı görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalet eder.

Kahve falında abi ve dayı gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizi sonraya bırakmayın.

Kahve falında abi ve dayı görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek abi görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet eder.

Kahve falında abiyi sarhoş görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında öz abi görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında abiyi öpmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında abiyi görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulur.

Kahve falında abin olduğunu görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abiyi öldürmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, gelir kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir