AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda çöp görmek

Kahve falında balkonda çöp görmek

Kahve falında balkonda çöp görmek ona yardımcı olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda çöp gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Kahve falında balkondan çöp atmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda çöp görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfakta çöp görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalettir.

Kahve falında çekirdek çöpü görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında çöpte ayakkabı görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine alamet eder.

Kahve falında çöpten ekmek almak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş fırçasını çöpe atmak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çöp süpürmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir