AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan birine bakmak

Kahve falında balkondan birine bakmak

Kahve falında balkondan birine bakmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında balkondan birine bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında balkondan birine bakmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan bakmak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir balkondan bakmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan denize bakmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında balkona bakmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, güzel günlerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir