AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona bakmak

Kahve falında balkona bakmak

Kahve falında balkona bakmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hasta ve üzgün olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkona bakmak gördüyseniz:

  • Kendinizi meşgul etmeniz olası problemleri engellemenizi sağlayabilir.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak ilerleyemeyeceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında balkona bakmak tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalettir.

Kahve falında evin balkonundan bakmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan birine bakmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir balkondan bakmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına inanılır.

Kahve falında balkondan bakmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir