AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan bakmak

Kahve falında balkondan bakmak

Kahve falında balkondan bakmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında balkondan bakmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Kahve falında balkondan birine bakmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında balkona bakmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kötü yönde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında balkondan denize bakmak ruhunun dinleneceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir balkondan bakmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin balkonundan bakmak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan bakmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir