AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan denize bakmak

Kahve falında balkondan denize bakmak

Kahve falında balkondan denize bakmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, istediği noktalara ulaşacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, saygınlığa işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan denize bakmak gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Kahve falında balkondan denize bakmak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir balkondan bakmak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, dertlerin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında balkondan bakmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan birine bakmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkona bakmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında evin balkonundan bakmak ruhsal korkularından da arınacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, yüzünün hep güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir