AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, itibar edineceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek insanlardan uzaklaşılacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kayalıklardan inmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalardan inmek yeniden bir araya geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında kayalıktan inmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kayadan inmek talihinizin artacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan aşağıya inmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında iple aşağı inmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir