AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıktan aşağı inmek

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Tartışmayla sonuçlanabilecek diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında kayalıklardan aşağı inmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında kayalardan inmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Kahve falında kayalıktan inmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan inmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalıklardan inmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir