AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hak yolunu tutacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ün sahibi birisi olunacağına işarettir.

Kahve falında bir yerden aşağı inmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten aşağı inmek rakiplerin alt edileceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalettir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağıya inmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir