AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız içinde kıl görmek

Kahve falında ağız içinde kıl görmek

Kahve falında ağız içinde kıl görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, büyük paralara sahip olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağız içinde kıl gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yollar yapılabilir.

Kahve falında ağız içinde kıl görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında ağız içinde saç görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız içinde kan görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağız içinde yara görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorbanın içinde kıl görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yemeğin içinde saç kılı görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağın içinde kıl görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir