AnaSayfa / Genel / Kahve falında abinin askere gittiğini görmek

Kahve falında abinin askere gittiğini görmek

Kahve falında abinin askere gittiğini görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında abinin askere gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Kahve falında abiyi asker görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında abinin askere gittiğini görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ölü abi görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abi ve yenge görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, birçok iş teklifi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abi yenge görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında abiyi öldürmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abi öldürmek borç içinde bir yaşam süreceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulur.

Kahve falında abiyle konuşmak zorlukların artacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir