AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyi asker görmek

Kahve falında abiyi asker görmek

Kahve falında abiyi asker görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşamının uzun olacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında abiyi asker gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizi sunmanız için ortam sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında abinin askere gittiğini görmek yardım edeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abiyi asker görmek ticarette zarar edeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü abiyi görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, torunlarına dahi yeteceğine delalet eder.

Kahve falında abinin hanımını görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında abi diye bağırmak olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, rızık bolluğu içinde olacağına işarettir.

Kahve falında abinin öldüğünü görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abi ve erkek kardeş görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet eder.

Kahve falında anne abi görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, ondan şifa göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir