AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi ve yenge görmek

Kahve falında abi ve yenge görmek

Kahve falında abi ve yenge görmek kazancının ilk önce azalacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında abi ve yenge gördüyseniz:

  • Mücadele ya da tartışma ortamlarında sizden beklenen güç figürü olma rolünü bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında abi yenge görmek baht açıklığına ve şansın döneceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Kahve falında abi ve yenge görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yengelerini görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş yengeyi görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yenge hamile görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş yengesini görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında abla ve yenge görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir