AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü abi görmek

Kahve falında ölü abi görmek

Kahve falında ölü abi görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü abi gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Kahve falında ölü abi görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet eder.

Kahve falında ölü abiyi görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında abi ve anne görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında abilerimi görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen abiyi öpmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında abinin hanımını görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abi ve erkek kardeş görmek işlerin kapanacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abi anne görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir