AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiyi öldürmek

Kahve falında abiyi öldürmek

Kahve falında abiyi öldürmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında abiyi öldürmek gördüyseniz:

  • Sonuçlanma enerjisi askıdaki maddi sorunları çözebilir ya da farklı alanlarda bazı başlıklarda sonlanma ya da tamamlanma etkisi hissedilebilir.

Kahve falında abinin öldüğünü görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abinin öldüğünü duymak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, üzüntü yaşamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında abini öldürmek huzurunu kaybedeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abi öldürmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına delalet eder.

Kahve falında abi öldüğünü görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine inanılır.

Kahve falında abiyi öldürmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine inanılır.

Kahve falında abiyi öldü görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, işlerinin yolundan çıkacağına alamet eder.

Kahve falında abinin hasta olduğunu görmek bir beladan kurtulacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir