AnaSayfa / Genel / Kahve falında abi yenge görmek

Kahve falında abi yenge görmek

Kahve falında abi yenge görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, tamamlanmadan kalacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına yorulur.

Kahve falında abi yenge gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Kahve falında abi yenge görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulur.

Kahve falında abi ve yenge görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına inanılır.

Kahve falında yengesiyle kavga etmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında amca ve yengeyi görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yengesini hamile görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengemi ağlarken görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski yengeyi görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında yenge öpmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir