AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda halı görmek

Kahve falında balkonda halı görmek

Kahve falında balkonda halı görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda halı gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında balkondan halı çırpmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda halı yıkamak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan halı silkelemek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda halı görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Kahve falında balkona halı sermek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda asılı halı görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında balkona halı asmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonsuz ev görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir