AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda taş görmek

Kahve falında ağızda taş görmek

Kahve falında ağızda taş görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kendine döneceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, hatalı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda taş gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz durumunda evinizde veya yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ağızda taş görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ağızda lokma görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına yorulur.

Kahve falında ağız yıkamak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında ağızda karınca görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız temizlemek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda aft görmek can sıkıcı haberler almaya, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir