AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara ağızlığı görmek

Kahve falında sigara ağızlığı görmek

Kahve falında sigara ağızlığı görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, rakipleri mağlup edeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalettir.

Kahve falında sigara ağızlığı gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

Kahve falında sigara ağızlığı görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda sakız görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak fal sahibi erkekse şansının açılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ağızda fare görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birisiyle ağız dalaşı yapmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ağızda saç teli olduğunu görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda köpük görmek borçlarının çoğalacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek duaların kabul olacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir