AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda araba görmek

Kahve falında balkonda araba görmek

Kahve falında balkonda araba görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında balkonda araba gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz, bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında balkonda araba görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına inanılır.

Kahve falında balkonda telefonla konuşmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında balkondan atlamak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında balkonda yatmak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında balkonda mahsur kalmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine inanılır.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda uyumak yeni iş fırsatları yakalayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir