AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda uyumak

Kahve falında balkonda uyumak

Kahve falında balkonda uyumak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, bundan hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında balkonda uyumak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında balkonda uyumak asil kimselerden çıkacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Kahve falında balkonda uyuduğunu görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında balkonda karpuz görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan birine bakmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında yüksek balkondan düşmek kazançların artacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak ferah bir eve geçileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan çamaşır toplamak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir