AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan atlamak

Kahve falında balkondan atlamak

Kahve falında balkondan atlamak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan atlamak gördüyseniz:

  • Beklentilerinize göre ilişkiye mesafe getirebilir veya tam tersi uzlaşma sağlama amacı güdebilirsiniz.

Kahve falında birinin balkondan atladığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, inancından ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının balkondan atladığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının balkondan atladığını görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında balkondan atlamak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında balkona atlamak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan birinin atladığını görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, evinde ve işinde yardımcıları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkon atlamak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir