AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, ettikleri duanın kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan aşağıya düşmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkonda düşmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşmek ve ölmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek balkondan düşmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kötü karakterli bir kadına işaret eder.

Kahve falında balkondan yere düşmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir