AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda yatmak

Kahve falında balkonda yatmak

Kahve falında balkonda yatmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hasta ise bakacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında balkonda yatmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın her alanda sizi en iyi şekilde desteklediğine tanık olabilirsiniz.

Kahve falında balkonda yatmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda insan görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında balkondan içeri girmek hak ve din yolunu bırakacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına işarettir.

Kahve falında uzun balkon görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan eşya atmak hem de iş hayatına yansıyacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkona atlamak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, yüksek bir makamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun balkondan düşmek başarılara yeni başarılar katılacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında balkona duvar örmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir