AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda köpük görmek

Kahve falında ağızda köpük görmek

Kahve falında ağızda köpük görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda köpük gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında ağızda köpük görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız şapırdatmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işarettir.

Kahve falında açık ağız görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında ağız dolusu su kusmak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağızda şeker görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Kahve falında ağızda çiğ et görmek sonra kendi işini kuracağına, kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda jilet görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, her geçen gün sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir