AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evde saklanmak

Kahve falında bir evde saklanmak

Kahve falında bir evde saklanmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, süzüleceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir evde saklanmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Kahve falında korkup eve saklanmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve saklanmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evde saklanmak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde saklanmak ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, rahatsızlık vereceğine inanılır.

Kahve falında bir eve saklanmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına işarettir.

Kahve falında evde saklandığını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında odada saklanmak yeni hobiler edinileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında suda saklanmak uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir