AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon kapısını kilitlemek

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek güzel günler için çalışılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine inanılır.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kapı kilitlediğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir kapı kilitlemek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıları kilitlemek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir