AnaSayfa / Genel / Kahve falında odanın kapısını kilitlemek

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerine bereket geleceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Kahve falında odanın kapısını kilitlemek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Kahve falında oda kapısını kilitlemek yapılan planların alt üst olacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine yorulur.

Kahve falında kendini odaya kilitlemek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini odaya kilitlemek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Kahve falında odayı kilitlemek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo kapısını kilitlemek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, eğleneceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kapı kilitlemek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, maddi varlığının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir