AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıları kilitlemek

Kahve falında kapıları kilitlemek

Kahve falında kapıları kilitlemek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, işlerdeki karın artacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıları kilitlemek gördüyseniz:

  • Sizin hareket halinde değil, durağan kalmanızı isteyen kişilere aldırmamalısınız.

Kahve falında başkasının kapısını kilitlemek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlemek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek zenginliğe sahip olunacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında cam kapı kilitlemek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında kapıyı kilitlediğini görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet kapısını kilitlemek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayırlı bir eşe delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir