AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, dertlerin sonlanacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek gördüyseniz:

  • Psikolojiniz, hukuki veya resmi konular, ortak kaynak kullanımı veya ekip çalışması gerektiren işler ya da kullandığınız yöntemler açısından yeni bir süreç başlıyor.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek yardımcı olmayacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında cam kapı kilitlemek etrafına güzel insanların dolacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kapıları kilitlemek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı içerden kilitlemek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek sorunların günden güne azalacağına, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir