AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilitlediğini görmek

Kahve falında kapı kilitlediğini görmek

Kahve falında kapı kilitlediğini görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında kapı kilitlediğini gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Kahve falında bahçe kapısı kilitlemek zorlukların ve kavgaların biteceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıları kilitlemek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kapı kilitlemek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına inanılır.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev kapısı kilitlemek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında işyeri kapısını kilitlemek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin üzerine kapı kilitlemek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir