AnaSayfa / Genel / Kahve falında balina avlamak

Kahve falında balina avlamak

Kahve falında balina avlamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, kazancında artış olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında balina avlamak gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında balina avlamak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine inanılır.

Kahve falında yunus balığı avlamak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, işini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare avlamak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalettir.

Kahve falında ırmakta balık avlamak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, parasız günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında güvercin avlamak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sinek avlamak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine inanılır.

Kahve falında köpek balığı avlamak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında atmaca avlamak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir