AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek avlamak

Kahve falında sinek avlamak

Kahve falında sinek avlamak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, işlerin toparlanacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinek avlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Kahve falında sinek avlamak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu avlamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek avlamak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Kahve falında balık avladığını görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında domuz avladığını görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında insan avlamak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında karga avlamak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Kahve falında derede balık avlamak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir