AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin avlamak

Kahve falında güvercin avlamak

Kahve falında güvercin avlamak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, istediği gibi hareket edeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında güvercin avlamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar olumlu şeyler vaat ediyor olabilir.

Kahve falında yabani güvercin avlamak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında güvercin avlamak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban domuzu avlamak çok güzel günler geçireceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında balık avladığını görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında gölde balık avlamak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğa avlamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük balık avlamak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında culluk avlamak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir