AnaSayfa / Genel / Kahve falında atmaca avlamak

Kahve falında atmaca avlamak

Kahve falında atmaca avlamak kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında atmaca avlamak gördüyseniz:

  • Siz kendi bildiklerinize güvenerek ilerlemelisiniz.

Kahve falında atmaca avlamak işlerin toparlanacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına işarettir.

Kahve falında atmaca kuşu görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında atmaca görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atmaca tutmak hayatının da zorlaşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atmaca yakalamak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Kahve falında atmaca kuşu öldürmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında atmaca yavrusu görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz atmaca görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir