AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığı avlamak

Kahve falında köpek balığı avlamak

Kahve falında köpek balığı avlamak elindekileri kaybedeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek balığı avlamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz.

Kahve falında köpek balığı avlamak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık avladığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü balık avlamak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına inanılır.

Kahve falında büyük balık avlamak tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında büyük balık avladığını görmek parasız günler geçireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak yenileceğine, şifa bulacağına, yokluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden balık avladığını görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında gölde balık avlamak bir sebeple çok zarar edeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir