AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare avlamak

Kahve falında fare avlamak

Kahve falında fare avlamak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında fare avlamak gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Kahve falında fare avlamak yüklü bir miktar borç verileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında fare avladığını görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında kalkan balığı avlamak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında culluk avlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi avlamak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, duymadığı sözleri duyacağına delalet eder.

Kahve falında kalamar avlamak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında keklik avladığını görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında balık avladığını görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir