AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal aktığını görmek

Kahve falında bal aktığını görmek

Kahve falında bal aktığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında bal aktığını gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Kahve falında bal aktığını görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balın aktığını görmek makbul olan şeylere, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan bal aktığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında dağdan su aktığını görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine inanılır.

Kahve falında aklı dengesini kaybetmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evden su aktığını görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin aktığını görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir