AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suyun aktığını görmek

Kahve falında temiz suyun aktığını görmek

Kahve falında temiz suyun aktığını görmek ileride çok zengin biri olacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, gün yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suyun aktığını gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında temiz suyun aktığını görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden temiz su aktığını görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz su aktığını görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun yeşil aktığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalet eder.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek ün salacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında merdivenlerden su aktığını görmek muradınıza ereceğinize, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında eve su aktığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir