AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kulaktan irin aktığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan kan aktığını görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek geçiminin güçleşeceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına inanılır.

Kahve falında ayağından iltihap aktığını görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iltihap aktığını görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalettir.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iltihap akması görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir