AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah suya girmek

Kahve falında siyah suya girmek

Kahve falında siyah suya girmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah suya girmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri siz çok fazla beğeniyor.

Kahve falında siyah suya girmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah denize girmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında duru suya girmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulur.

Kahve falında köpüklü suya girmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu suya girmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında akşam suya girmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına alamet eder.

Kahve falında su içine girmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına yorulur.

Kahve falında kıyafetle suya girmek verilen emeğin boşa gideceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir