AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkların içine düşmek

Kahve falında balıkların içine düşmek

Kahve falında balıkların içine düşmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, inancından sapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, unvan sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında balıkların içine düşmek gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Kahve falında balık tutarken suya düşmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında balık dolu havuza düşmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balıklı göle düşmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıklı suya düşmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıkların içine düşmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarına ak düşmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşa takılıp düşmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden düşmekten kurtulmak bazı ortak işlere gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir