AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkların üstünde yürümek

Kahve falında balıkların üstünde yürümek

Kahve falında balıkların üstünde yürümek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında balıkların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Ruhsal gücünüzü toparlamak için fazla enerji harcayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında balık üstünde yürümek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Kahve falında balıkların üstünde yürümek sebep olacağına, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin üstünde yürümek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek ona dört elle gönülden bağlanacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünden yürümek bir anda yükseleceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstünde yürümek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kor ateş üstünde yürümek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına inanılır.

Kahve falında buzun üstünde yürümek maddi olarak çok kayıp vereceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir