AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık üstünde yürümek

Kahve falında balık üstünde yürümek

Kahve falında balık üstünde yürümek geçim sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında balık üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında balıkların üstünde yürümek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında balık üstünde yürümek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanların üstünde yürümek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına inanılır.

Kahve falında buz tutmuş denizin üstünde yürümek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında toprak üstünde yürümek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, afiyette giden düzeninden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek dualarına karşılık alacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında halı üstünde yürümek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir