AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşa takılıp düşmek

Kahve falında taşa takılıp düşmek

Kahve falında taşa takılıp düşmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşa takılıp düşmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında taşa takılıp düşmek hayatın düzene gireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında ayağı takılıp düşmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında takılıp düşmek kolay yollardan kazanacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağın takılıp düşmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı takı görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Kahve falında taşlı takı görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir