AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı taş atmak

Kahve falında karşılıklı taş atmak

Kahve falında karşılıklı taş atmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, herkesin rahat edeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı taş atmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında karşılıklı taş atmak zor bir dönem geçirileceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında iş karşılığı para almak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karşılıklı şarap içmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı sigara içmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında karşılıklı yüzük takmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle karşılıklı oturmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir