AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkla uğraşmak

Kahve falında balıkla uğraşmak

Kahve falında balıkla uğraşmak yorgun ve hasta hissedeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkla uğraşmak gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında balıkla uğraşmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeylerle uğraşmak evlerine dünürcü geleceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pislikle uğraşmak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uğraşmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, refaha erişileceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle uğraşmak emeklerinin karşılığını bulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarıyla uğraşmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, doktordan doktora koşturacağına işaret eder.

Kahve falında kağıtlarla uğraşmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişiyle uğraşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kazancın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir