AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarıyla uğraşmak

Kahve falında saçlarıyla uğraşmak

Kahve falında saçlarıyla uğraşmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, adının ülke dışında yayılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarıyla uğraşmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Kahve falında saçlarla uğraşmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, strese gireceğine, gergin olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak huzurlu günler görüleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında saçıyla uğraşmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarıyla uğraşmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla uğraşmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakayla uğraşmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında birisiyle uğraşmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir